top of page

Yannick Ducatteeuw

01/02/1991

Woonachtig in de Hoogstraat te Tiegem.

 

Op heden bezig aan mijn eerste legislatuur als gemeenteraadslid. Daarnaast ben ik enthousiast met de komst van Inzet en ben ik blij om mede aan de grondslag te liggen van dit gedegen en vooruitstrevend project. Een ambitieus project waarmee we het verschil willen gaan maken voor onze gemeente. 6 jaar terug stapte ik naar de kiezer met de kernwoorden jong, dynamisch en gedreven. Ook op vandaag blijven deze van tel! Na een boeiende en leerrijke 1ste periode, is het enthousiasme groot om me opnieuw te engageren en me ten volle in te zetten voor de gemeente Anzegem en haar inwoners.

 

Op professioneel vlak ben ik actief voor de firma Casalis, dit als Operations Manager. Het bedrijf is gelegen in Kortrijk en is een gevestigde waarde in het ontwerpen, produceren en naar de markt brengen van eigentijdse interieurtoepassingen op basis van textiel.

 

Daarnaast ben ik actief in het verenigingsleven en hou ik er van om sportief bezig te zijn. Een festival, concert of voorstelling bijwonen kan me ook steeds bekoren. Als huidig gemeenteraadslid kijk ik er naar uit om samen met INZET en in overleg met de burgers, verder richting te geven aan onze mooie gemeente!

bottom of page